Oratorij 2020

Dragi starši veroučencev,


Zaradi "koronskih" razmer je letošnje vabilo na oratorij nekoliko bolj pozno, a zato nič manj iskreno.

Letos bo oratorij potekal od 29. 6. do 3. 7. 2020. Začenjali bomo vsak dan ob 9h ter zaključili s sv. mašo ob 16h, k sv. maši povabljeni tudi starši, po maši starši prevzamete otroke (ki potrebujejo spremstvo do doma).

Na oratorij bomo po priporočilih Oratorija Slovenije sprejemali bodoče prvošolce in osnovnošolce (letnik 2014 in starejši).

Da bomo animatorji lahko lažje pripravili oratorij, vas prosimo, da otroke prijavite čimprej, najkasneje pa do 21. 6. ali do zapolnitve prostih mest.

Prijave sprejemamo na: oratorij.sturje@gmail.com

Ob prijavi napišite:

  • ime in priimek otroka
  • zaključen razred
  • telefonsko številko, na katero boste dosegljivi ves čas programa
  • posebnosti (posebne potrebe, alergije, diete, odsotnost po dnevih …)


Prispevek za 1 otroka iz družine je 20€, za 2 otroka 30€, za 3 ali več otrok pa 40€. Če kdo ne zmore plačati prispevka, naj sporoči župniku Zoranu. Prispevek za finančno šibkejše družine ne sme biti ovira za udeležbo na oratoriju!

Prosimo, da na oratorij prijavite zdrave otroke in nam pravočasno sporočite, če bi kdo od otrok zbolel.

Voditelji in animatorji oratorija bomo po svojih najboljših močeh skrbeli za varnost in higieno. Potrudili se bomo, da bo večina programa potekala na prostem, prostore bomo redno čistili in razkuževali ter k skrbi za higieno spodbujali tudi otroke. Če se otrok ne bo držal varnostnih navodil, vas bomo prosili, da otroka odpeljete. Starši boste ob začetku oratorija podpisali, da prevzemate odgovornost za svojega otroka.

Vsi prijavljeni boste več informacij prejeli po mailu. Morebitna dodatna vprašanja pa sporočite na  oratorij.sturje@gmail.com.


Lep pozdrav,

animatorji oratorija 2020